WordPress alapú weboldal rövid határidővel!

Olyan weboldalakat készítek, ahol a stílus és a funkcionalitás kéz a kézben járnak. Egy igazán hatásos weboldal felhasználóbarát, gyors betöltési sebességű, emellett pedig megfogó képi világgal rendelkezik.

Amennyiben biztosra szeretnél menni, hogy a weboldalad nem csak szép és könnyen kezelhető, de a Googleben is valóban látható a célközönséged számára, akkor érdemes keresőoptimalizált weboldalt kérned.

Lépésről lépésre - így készítem el a weboldalad

A weboldal készítés menete

01

Igényfelmérés - célok

Első lépésként egy átfogó konzultáción vehetsz részt, ahol megbeszéljük ki a célközönséged, mit szeretnél elérni a weboldalad által, ehhez pedig kidolgozok neked egy átfogó tervet, amivel biztosan közelebb kerülhetsz az általad meghatározott célhoz!

02

Drótváz készítés - egyeztetések

Miután átbeszéltük a célokat, és megbeszéltük az ehhez szükséges teendők listáját, készítek egy drótvázat, amelyen keresztül láthatod mi hol fog elhelyezkedni a weboldaladon, milyen menüpontok lesznek, és átbeszéljük milyen plusz funkciókat szeretnél a weboldaladon.

03

Felépítés - tesztelés

Miután a vázlat elfogadásra kerül, elkezdem számodra felépíteni a weboldalt. Amennyiben szükséges a tárhelyet és a domain nevet is megigénylem számodra. Amint kész van a weboldal, tesztelem, és felhasználóbaráttá teszem, hogy valóban megadja az ügyfeleid számára azt az élményt amelyet vársz a weboldaladtól!

Miért pont én?

Válassz engem, mert...

Extra szolgáltatások

Automatizáld az eladásaid és légy látható a Google felületén

keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás/SEO

Általában amikor egy weboldal készítő árajánlatot ad a weboldalad elkészítésére az nem tartalmazza a weboldal keresőoptimalizálást.

A keresőoptimalizált weboldal azt jelenti, hogy a megfelelő SEO beállításokkal elérjük, hogy a weboldalad a Google találati listán a lehető legjobb helyet érje el, így az érdeklődők könnyen az oldaladra találjanak, amellyel nagyobb esélyed lesz az eladásra is.

Nálam kérheted a weboldalad keresőoptimalizáltan is, így nem kell külön céget keresned a SEO beállítások kivitelezésére!

Marketing automatizáció

Marketing automatizáció segítségével közösséget alakíthatsz ki, kampányokat tudsz szélesebb körben ismertté tenni, egyéni ajánlatokkal kedveskedhetsz az ügyfeleidnek, és folyamatosan érdeklődést tarthatsz fenn, melynek végső állomásaként folyamatos bevételre tehetsz szert.
A marketing automatizáció olyan szoftverek segítségével kerül kiépítésre mint a SAPI vagy a Listamester esetleg Mailerlite, amelyek használatával kialakítom számodra azt a marketing automatizációs folyamatot melyre a vállalkozásodnak szüksége van.

Referenciák

Legutóbbi munkáim

- sales oldal -

- több oldalas weboldal -

Rebann design

- landing oldal -

5/5
"Jujj, Bea! Mégegyszer nagyon köszönöm ezt a szuper sales oldalt!🙏 Én nem értek a technikai részhez, így bele sem kezdtem volna egy ilyen oldal összeállításához. És milyen jól tettem, hogy ezt rád bíztam! Szuper az összhang, a felépítése és az eredmény sem maradt el. ❤️🙏🙏"
Sz.réka
5/5
"Köszönöm Bea az oldalt, csodálatos lett, nagyon tetszik a design. A gyorsaságod és precízitásod pedig csak hab a tortán!"
M.Melinda
5/5
"Nagyon klassz lett, olyan ügyes vagy! :), várom a folytatást!"
B.Szilvia
Scroll to Top