Online tanfolyam - tárold anyagaid biztonságos felületen, automatizált fizetési rendszerrel!

Miért tárold külön felületen az online tanfolyamod anyagit?
Sok vállalkozó (lehet köztük Te is) a közösségi média platformokon vagy e-mailen keresztül árusítja és adja ki a tanfolyama anyagait. Ez azonban komoly problémákhoz vezethet: egyrészt a közösségi média platformok sosem a Te tulajdonodban állnak, így ki vagy téve egy “idegen” rendszer szeszélyeinek. A biztonságossága igencsak megkérdőjelezhető, ráadásul az anyagok letöltése is könnyen megoldható. 

A zárt felületen a kezedbe veheted az irányítást: ez a Te tulajdonodban áll, így biztosan van hova nyúlnod ha épp nem működnek a social media platformok. Ráadásul az automatizáció révén, egy kattintással vehetik meg a tanfolyamod, fizethetnek és biztonságos úton juthatnak hozzá a tanfolyamod anyagához.

ZÁRT RENDSZER - STABIL JÖVEDELEM - EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Online tanfolyam rendszerének előnyei

Zárt felület, fizetés 1 kattintással

Az előfizetői rendszer zárt felületet képez, melyre csak a tanfolyamodra befizetők léphetnek be, kizárólag sikeres fizetés után, egyedileg generált jelszóval. Ez biztosítja számodra, hogy valóban csak a fizetőképes ügyfelek léphetnek be az oldalra, és azt is, hogy csak számukra elérhető minden szakmai tartalom, amely az oldalra felkerül. Biztonságos, hiszen stabil rendszer áll mögötte (gondoljunk csak a facebook/közösségi média platformok időről-időre való összeomlására), és a Te tulajdonodban fog állni az egész weboldal.

Közösség építés

A legfontosabb, hogy a közösséged ki tud alakítani, bizalmat tudj felépíteni, ezáltal a tanfolymodra befizetők veled ajánlanak, és új résztvevőkre tehetsz szert. Ennek legjobb módja, ha mindez a Te felületeden, átlátható módon történik. Erre is alkalmas az online tanfolyam rendszere .

Könnyű kezelhetőség

A rendszer DIVI vagy Elementor weboldal építővel készül, így biztos lehetsz benne, hogy könnyen fogod tudni kezelni az oldalt a későbbiekben is. Kapsz tőlem egy videós mini kurzust ajándékba, amelyen megmutatom hogyan tudsz egyszerűbb változtatásokat eszközölni a weboldaladon, emellett egy külön videón mutatom be, hogyan tudod a tanfolyami rendszert kezelni.

Miért NEM hoz bevételt a weboldalad?

Ugyanazokkal az eszközökkel próbálkozol, pedig nem mindenkinél hoznak eredményt

Készíttetsz egy weboldalt, ahol legtöbb esetben szó sem esik róla, milyen célt töltsön be a weboldal, majd blogolsz, tartalmat készítesz, aktívan posztolsz és gyártod a sztorikat.

Akkor nincs szükségem weboldalra? Nem jó ha tartalmat gyártok?

De! Szükséged van weboldalra, mégpedig egy szép és funkcionális megfelelő weboldalra. De maga a weboldal mögöttes marketing stratégia nélkül, nem fog semmilyen célt betölteni, nem hoz majd új ügyfeleket. 

Weboldalra tehát szükséged lesz, de NEM nem az fogja számodra eladni a terméked/szolgáltatásod!

Tényleg lelkiismeretesen végzed a dolgod, mégsem jönnek az eladások...Miért?

A tartalommarketing fontos, ezért ne hagyj fel vele…

A probléma nem azzal van, hogy aktív vagy, és tudatosan építed fel az online jelenléted. Ez nagyon fontos a siker érdekében. A probléma ott kezdődik, hogy nincs megfelelő értékesítési oldalad, és nem tudod, hogyan terelj oda potenciális vevőket.

…de a sok követő nem egyenlő a sok eladással!

Nem azt mondom, hogy ne törekedj arra, hogy építsd a bázisod, legyenek releváns követőid, automatizált marketing rendszered, ahol könnyebben eléred a potenciális ügyfeleket. De neked nem követők kellenek, hanem VÁSÁRLÓK. Hirdetned kell magad és a szolgáltatásod, de úgy, hogy az megérje Neked, és ne menjen el az összes bevételed a marketingre.

Mire van tehát szükséged, hogy Te is folyamatos bevételre tudj szert tenni?

A termékedre (fizikai vagy szellemi)

Egy sales oldal, ahol eladod a terméked

Forgalom a sales oldalra

Automatizált rendszer

Mi fog változni az online tanfolyami rendszered kialakítása után?

Nem vagy benne biztos, hogyan működne a Te vállalkozásodban az online tanfolyam automatizált rendszere?

Kérj időpontot a hello@yourwebdesigner.hu e-mail címen keresztül vagy telefonon a 20 perces ingyenes konzultációra. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, maximum 20 percet vesztettél a napodból! 🙂

Miért pont én?

Válassz engem, mert...

5/5
"Jujj, Bea! Mégegyszer nagyon köszönöm ezt a szuper sales oldalt!🙏 Én nem értek a technikai részhez, így bele sem kezdtem volna egy ilyen oldal összeállításához. És milyen jól tettem, hogy ezt rád bíztam! Szuper az összhang, a felépítése és az eredmény sem maradt el. ❤️🙏🙏"
Sz.réka
5/5
"Köszönöm Bea az oldalt, csodálatos lett, nagyon tetszik a design. A gyorsaságod és precízitásod pedig csak hab a tortán!"
M.Melinda
5/5
"Nagyon klassz lett, olyan ügyes vagy! :), várom a folytatást!"
B.Szilvia
Scroll to Top