Milyen egy jó előfizetéses rendszer?

Bevételszerzés egyszerűen, FIX jövedelem hónapról hónapra

ELŐFIZETÉSES RENDSZER/KLUB

Amiről most kicsit mesélnék is Neked:

Mi az az előfizetéses klub/rendszer?

Az előfizetéses klub/rendszer lényege, hogy egy ZÁRT, biztonságos felületre tartalmat rakunk fel (pl.: videós/kép/szöveges tartalmat, amihez az előfizetők havi díjért cserébe tudnak csatlakozni.

Hogyan működik az előfizetés?

Automatizált rendszer kiépítéssel – a rendszer megadja Neked a szükséges automatizációt: kártya adatok megadásával, havi bontásban automatikusan vonja le az előfizetés összegét az előfizetőktől a rendszer. Ha nincs pénz a kártyáján, automatikus próbálkozik, ameddig újra terhelhetővé válik, addig pedig felfüggeszti az előfizetést, azaz nem tud belépni a felhasználó és hozzáférni a tartalmakhoz.

Mitől különleges az előfizetéses rendszer?

Attól, hogy két olyan dolgot ad, ami nélkül senki nem tud élni: információt és közösséget. Ugye Te is fizetsz/fizetnél azért, hogy hasznos tudásra tegyél szert, emellett pedig kapcsolódni tudj hozzád hasonló emberekhez és egy közösség tagjává tudj válni?

Mi ebben az újdonság?

Semmi. Pont ezért működik. 
Régen is voltak klubok, a mai napig működnek az online és offline közösségek, csupán egy helyre terelni, és fenntartani őket válik bonyolulttá.

Magadra ismersz?

Te is olyan vállalkozó vagy, aki az ország egész területét le szeretné fedni a szolgáltatásával vagy termékével, de nem tudja HOGYAN?
A legtöbb vállalkozás azért lehetetlenül el, mert egyszerre 1 embernek adja el az idejét, tudását. Ahelyett, hogy megtenné egyszerre több 10-100-vagy akár 1000 emberrel!

Ha ilyen egyszerű, miért nincs mindenkinek előfizetői rendszere?

– Mert sokan nem tudják, hogy már rendelkeznek tartalommal egy ilyen klub felépítéséhez és a tudással is, hogy hónapról hónapra értékes tartalmat adjanak el, és közösséget építsenek.

– Mert sokan azt gondolják egy sima weboldal majd eladja a terméküket/szolgáltatásukat. Pedig NEM. Nem csak az fontos, hogy a weboldalad szép legyen, hanem az is, hogy eladjon. Ehhez pedig sok egyéb tényezőnek kell megfelelnie.

– Mert nem elég létrehozni az előfizetéses klubot, el is kell ADNI. Ez pedig a dolog nehezebb része.

Mit kell tenned, hogy eladd az előfizetéses klubot, és havi fix jövedelemre tegyél szert, nem mellesleg pedig megelőzd a versenytársakat és dinamikusan fejlődj?

Automatizálni minden lehetséges dolgot. Csak az idődet veszi el, és nem termel számodra pénzt. E-mailek, jelentkezés, fizetés. Ezeket mind automatizáld.

Létrehozni egy sales oldalt az előfizetői klubodnak, amin keresztül csatlakozni tudnak. A sales oldalon a problémáikra kell megoldást kínálnod az előfizetéses klubtagság segítségével. 

Forgalmat generálni a sales oldalra (hirdetésekkel, és organikus eléréssel), megfelelő ajánlattal, és világos egyértelmű csatakozási lehetőséggel.

Mit gondolsz, menni fog? Érdekel ez a lehetőség?
Amennyiben szeretnéd, hogy ingyenesen, minden elköteleződés nélkül segítsek, akkor jelentkezz a hello@yourwebdesigner.hu e-mail címen a 20 perces INGYENES konzultációra, ahol átbeszélhetjük, miként alakíthatod át a vállalkozásod egy önműködő, pénztermelő biztos jövedelem forrásá, emellett pedig végre lesz időd fejlődni, családdal tölteni az idődet és a közösségedre koncentrálni!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top