keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás – kezdjük az alapoktól!

Mi is az a keresőoptimalizálás? Kinek ajánlott és miben segítheti a vállalkozásod sikerességét?

A keresőoptimalizálás eredményeként a google találati listán kerülhet előrébb a weboldalad. A keresőoptimalizálás a weboldaladon keresztül történik, így bizonyos beállítások révén javíthatunk a weboldalad elérhetőségén.

A felhasználók a Googlebe úgynevezett kulcsszavakat írnak be, amelynek eredményeképp a Google a keresőoptimalizálás segítségével találatokat ad ki számára. A legtöbb felhasználó az első 2-3 oldalt nézi végig, ez után már drasztikusan csökken a weboldalak látogatottsága.
Természetesen fontos kiemelni, hogy nem csak organikusan kerülhetsz előrébb a Google találati listán, hanem a Google Ads (hirdetések) segítségével is – sőt, a Google az oldalak tetején ad helyett az ilyen hirdetett weboldalaknak – ezt Te is megtudod nézni, hiszen fel is van tüntetve melyik weboldal hirdetett.

Hogyan zajlik a keresőoptimalizálás és mit nyerhetsz vele?

A keresőoptimalizálás során egy átfogó kulcsszókutatás történik, majd a weboldaladon különböző SEO (keresőoptimalizálási) beállításokat végzünk el. Ez magában foglal tartalmi változtatásokat, technikai beállításokat, és egyéb (pl.: linkek) beállítását is.

Amit mindenképp érdemes kiemelni: a weboldalad keresőoptimalizálásának eredménye nem napokban mérhető: ugyanis a találati listán való helyezésben előrébb törés igénybe vehet (és általában vesz is) több hetet vagy akár 1 hónapot is. Ugyanakkor a várakozás és a munka kifizetődik, hiszen amennyiben sikerül az első 2 oldalra bekerülnöd, hihetetlen változásokon fog majd keresztül menni a weboldalad és a vállalkozásod. Több ügyfeled/megrendelőd lehet, s ezáltal jóval több bevételre tehetsz szert!

Hiába van ugyanis szép, designos, tartalmilag megfelelő és funkcionális weboldalad (természetesen ez mind-mind nagyon fontos!), ha nem találnak meg az ügyfelek… Ugye, Te is el szeretnéd ezt kerülni?

Amennyiben még nincs weboldalad, már keresőoptimalizáltan is kérheted az elkészülését – ez ugyanis nagyban megkönnyíti a keresőoptimalizálást. Ilyenkor tudunk figyelni, hogy a tartalmak megfelelően legyenek felépítve és a technikai beállításokban is nagy könnyebbséget jelent, ha a kezdetektől keresőoptimalizáltan épülhet a weboldal.

Viszont akkor se keseredj el, ha már van weboldalad, és utólag szeretnéd keresőoptimalizálttá tenni. Ebben is tudok segíteni!

Keress meg bátran és kérj árajánlatot!

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top