Előfizetéses klub rendszer - legyen stabil bevételed egyszerűen

Miért érdemes előfizetői klubot / zárt rendszert létrehozni?
A legtöbb cég kénytelen előbb vagy utóbb átállni az online térben való értékesítésre is, amely valóban elengedhetetlen ha szeretnék felzárkózni a versenytársakhoz. A szolgáltatóknak azonban sokszor szétfolyik és átláthatatlanná válik az online térben való munka, s több időráfordítással sokszor kevesebb pénzt keresnek, ráadásul közösséget is nehezebben alakítanak ki.

A megoldás az előfizetéses rendszer/klub, amely folyamatosan, stabilan, hónapról-hónapra termeli Neked a pénzt, mégpedig automatizáltan!

ZÁRT RENDSZER - STABIL JÖVEDELEM - EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Előfizetéses klub - fejlődj kényelmesen, biztos anyagi háttérrel

Zárt felület

Az előfizetői rendszer zárt felületet képez, melyre csak a hozzád előfizetők léphetnek be, kizárólag sikeres előfizetés után, egyedileg generált jelszóval. Ez biztosítja számodra, hogy valóban csak a fizetőképes ügyfelek léphetnek be az oldalra, és azt is, hogy csak számukra elérhető minden szakmai tartalom, amely az oldalra felkerül. Biztonságos, hiszen stabil rendszer áll mögötte (gondoljunk csak a facebook/közösségi média platformok időről-időre való összeomlására), és a Te tulajdonodban fog állni az egész weboldal.

Közösség építés

A legfontosabb, hogy a közösséged ki tud alakítani, bizalmat tudj felépíteni, ezáltal az előfizetők veled maradnak, ajánlanak, és új előfizetőkre tehetsz szert. Ennek legjobb módja, ha mindez a Te felületeden, átlátható módon történik. Erre is alkalmas az előfizetői rendszered.

Stabil jövedelem - minden hónapban

A legtöbb szolgáltatónak nagy nehézséget okoz, hogy hónapról hónapra fix, biztos jövedelemre tegyen szert, hiszen általában a hónapokon belüli pénz eloszlás nem egyenletes. Ennek kiküszöbölésére tökéletes az előfizetői rendszer, hiszen nyomon követhető, biztos, fix jövedelmet biztosít hónapról hónapra.

Mi kell egy előfizetéses rendszerhez? Miért fognak csatlakozni?

Egy előfizetéses rendszer két legfőbb pillére a 

  • Termék (információ)
  • Közösség

Miért? Mert e kettőért mindenki hajlandó fizetni. Régen is voltak közösségek, ahol “havidíjért” cserébe az emberek közösséghez tartoztak (pl.: klubok), ez pedig a mai világban is hihetetlen motivációt nyújt az embereknek.

Mi benne akkor a nehéz? 

Elárulom a titkot: nem a terméket létrehozni nehéz, hanem ELADNI azt. 

Épp ezért nem sikerül olyan sok vállalkozónak. Ráadásul elkövetnek még egy olyan “hibát” amivel kevesebb bevételre tesznek szert: egyszerre csak egy ügyfélnek adják el az idejüket, terméküket, szolgáltatásukat, miközben lehetőségük lenne arra, hogy egyszerre több 10-100 vagy 1000 emberrel tegyék ugyanezt!

Miért NEM hoz bevételt a weboldalad?

Ugyanazokkal az eszközökkel próbálkozol, pedig nem mindenkinél hoznak eredményt

Készíttetsz egy weboldalt, ahol legtöbb esetben szó sem esik róla, milyen célt töltsön be a weboldal, majd blogolsz, tartalmat készítesz, aktívan posztolsz és gyártod a sztorikat.

Akkor nincs szükségem weboldalra? Nem jó ha tartalmat gyártok?

De! Szükséged van weboldalra, mégpedig egy szép és funkcionális megfelelő weboldalra. De maga a weboldal mögöttes marketing stratégia nélkül, nem fog semmilyen célt betölteni, nem hoz majd új ügyfeleket. 

Weboldalra tehát szükséged lesz, de NEM nem az fogja számodra eladni a terméked/szolgáltatásod!

Tényleg lelkiismeretesen végzed a dolgod, mégsem jönnek az eladások...Miért?

A tartalommarketing fontos, ezért ne hagyj fel vele…

A probléma nem azzal van, hogy aktív vagy, és tudatosan építed fel az online jelenléted. Ez nagyon fontos a siker érdekében. A probléma ott kezdődik, hogy nincs megfelelő értékesítési oldalad, és nem tudod, hogyan terelj oda potenciális vevőket.

…de a sok követő nem egyenlő a sok eladással!

Nem azt mondom, hogy ne törekedj arra, hogy építsd a bázisod, legyenek releváns követőid, automatizált marketing rendszered, ahol könnyebben eléred a potenciális ügyfeleket. De neked nem követők kellenek, hanem VÁSÁRLÓK. Hirdetned kell magad és a szolgáltatásod, de úgy, hogy az megérje Neked, és ne menjen el az összes bevételed a marketingre.

Mire van tehát szükséged, hogy Te is folyamatos bevételre tudj szert tenni?

A termékedre (fizikai vagy szellemi)

Egy sales oldal, ahol eladod a terméked

Forgalom a sales oldalra

Automatizált rendszer, előfizetéses megoldással

Mi fog változni az előfizetéses rendszered kialakítása után?

Nem vagy benne biztos, hogyan működne a Te vállalkozásodban az előfizetéses klub?

Kérj időpontot a hello@yourwebdesigner.hu e-mail címen keresztül vagy telefonon a 20 perces ingyenes konzultációra. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, maximum 20 percet vesztettél a napodból! 🙂

Miért pont én?

Válassz engem, mert...

5/5
"Jujj, Bea! Mégegyszer nagyon köszönöm ezt a szuper sales oldalt!🙏 Én nem értek a technikai részhez, így bele sem kezdtem volna egy ilyen oldal összeállításához. És milyen jól tettem, hogy ezt rád bíztam! Szuper az összhang, a felépítése és az eredmény sem maradt el. ❤️🙏🙏"
Sz.réka
5/5
"Köszönöm Bea az oldalt, csodálatos lett, nagyon tetszik a design. A gyorsaságod és precízitásod pedig csak hab a tortán!"
M.Melinda
5/5
"Nagyon klassz lett, olyan ügyes vagy! :), várom a folytatást!"
B.Szilvia
Scroll to Top